2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ KAYIT YENİLEME, KATKI PAYI/ÖĞRENİM ÜCRETLERİNİN ÖDENMESİ

Ders kayıt işlemleri akademik  takvimde belirtilen 07.09.2020-20.09.2020 tarihleri arasında yapılmalıdır. Öğrencilerin ders seçimini yapmadan ‘Ders Kaydı İşlem Basamaklarını’ ve ‘Ders Kaydı Esnasında Uyulması Gereken Hususları’ dikkatlice incelemeleri gerekmektedir. Öğrencilerin ders kayıtları öncesinde, alacakları derslerle ilgili olarak Akademik Danışmanları ile görüşüp Ders Planlarında yer alan dönemleri dikkate alarak ders seçimlerini yapması gerekmektedir. Böylece kayıt süreciyle ilgili herhangi bir sorun yaşanması önlenmiş olacaktır. Ders kayıt işleminin geçerli sayılabilmesi için, ders kaydının mutlaka öğrencinin Akademik Danışmanı  tarafından onaylanması gerekmektedir.

2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ DERS KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.